top of page
Construction Sites
Sprd.png
Supratherm-Logo-350-350.png

Marca inregistrata

Bine ați venit pe site-ul oficial al APSIDE PROJECT MANAGEMENT & CONSULTANCY SRL, o companie înregistrată și certificată specializată în furnizarea de servicii de management de proiect și consultanță de înaltă calitate. Firma noastră este recunoscută oficial sub numărul de TVA RO32194738 și numărul comercial J23/2680/2013.

Suntem mândri să vă prezentăm marca noastră înregistrată, SupraTherm, care se concentrează pe fabricarea de țevi și fitinguri PPR de înaltă calitate. La SupraTherm, misiunea noastră este de a oferi produse excepționale care să răspundă nevoilor clienților noștri din diverse industrii, de la construcții până la utilități.

Țevile și fitingurile PPR SupraTherm sunt concepute având în vedere durabilitatea, eficiența și sustenabilitatea, făcându-le o alegere ideală pentru diverse aplicații, cum ar fi sistemele de alimentare cu apă, sistemele de încălzire și sistemele de țevi industriale. Produsele noastre sunt fabricate utilizând tehnologie de ultimă oră și sunt supuse unor procese riguroase de control al calității pentru a se asigura că îndeplinesc cele mai înalte standarde.

La APSIDE PROJECT MANAGEMENT & CONSULTANCY SRL, ne angajăm să oferim servicii și asistență pentru clienți de neegalat. Echipa noastră de profesioniști foarte calificați este dedicată să vă ajute cu nevoile proiectului dvs., de la început până la finalizare. Credem în crearea unor relații durabile cu clienții noștri prin oferirea unor soluții complete adaptate cerințelor lor unice.

Experimentați diferența țevilor și fitingurilor PPR SupraTherm

Atunci când vine vorba de alegerea sistemului de țevi potrivit pentru proiectul dvs., țevile și fitingurile PPR SupraTherm se remarcă ca fiind alegerea supremă. Țevile și fitingurile noastre PPR sunt concepute pentru a vă oferi combinația perfectă de durabilitate, eficiență și sustenabilitate, asigurând o performanță fiabilă și de lungă durată.

Ce diferențiază țevile și fitingurile PPR SupraTherm?

  1. Calitate superioară: Fabricate din copolimer de polipropilenă random de înaltă calitate (PPR), țevile și fitingurile noastre sunt proiectate pentru a rezista la condițiile de mediu dure și pentru a rezista la coroziune, asigurând o durată de viață mai lungă. Fiecare produs SupraTherm este supus unor procese stricte de control al calității pentru a garanta o performanță excepțională și conformitatea cu standardele internaționale.

  2. Tehnologie avansată: Țevile și fitingurile PPR SupraTherm sunt realizate cu ajutorul unor mașini și tehnici de producție de ultimă oră. Acest lucru asigură dimensiuni consistente, fitinguri precise și un proces de îmbinare fără cusur, rezultând un sistem de țevi etanș și fiabil.

  3. Eficiență energetică: Țevile PPR SupraTherm au o conductivitate termică scăzută, reducând pierderile de căldură și consumul de energie în sistemele de încălzire și răcire. Acest lucru le face o alegere ecologică pentru aplicațiile rezidențiale, comerciale și industriale.

  4. Instalare ușoară: Țevile și fitingurile noastre PPR sunt ușoare, ceea ce le face ușor de transportat, manipulat și instalat. Procesul de sudură prin fuziune termică utilizat pentru îmbinarea țevilor și fitingurilor SupraTherm asigură o conexiune omogenă și solidă, eliminând necesitatea materialelor de etanșare suplimentare.

  5. O gamă largă de aplicații: Țevile și fitingurile PPR SupraTherm sunt potrivite pentru diverse aplicații, inclusiv alimentarea cu apă potabilă, sistemele de încălzire, sistemele de apă răcită, sistemele de aer comprimat și sistemele de țevi industriale.

  6. Suport complet: Ca parte a familiei APSIDE PROJECT MANAGEMENT & CONSULTANCY SRL, SupraTherm oferă un serviciu și asistență pentru clienți de neegalat. Echipa noastră de experți este

bottom of page