top of page

Țevi din Polipropilenă (PP-R)

SUPRATHERM-PPR-AL-TEAVA-ALB.png
SUPRATHERM-PPR-AL-TEAVA-GRI.png

PP-R Teava cu insertie aluminiu 

SUPRATHERM-PPR-GF-TEAVA-ALB.png
SUPRATHERM-PPR-GF-TEAVA-verde.png

Teava PP-R cu fibra sticla

SUPRATHERM-PPR-BAF-TEAVA-ALB.png
SUPRATHERM-PPR-BAF-TEAVA-ALB.png

PP-R Teava cu carbon si basalt

shutterstock_1993829681.jpg

Supratherm este un producător de top al țevilor și fitingurilor PPR din România, cu o experiență de 25 de ani în industrie. Gama lor de produse include țevi în dimensiuni de 20mm, 25mm, 32mm, 40mm, 50mm, 63mm, 75mm, 90mm, 110mm și 125mm. Ei sunt unul dintre cei mai mari producători de țevi și fitinguri PPR din Europa și din lume.

Supratherm utilizează doar materii prime de cea mai înaltă calitate pentru a produce țevile și fitingurile PPR, iar acestea sunt fabricate utilizând cea mai recentă tehnologie în laboratorul lor de ultimă generație. Aceștia oferă o gamă de țevi PPR, inclusiv țevi PPR cu armare din fibră de sticlă, țevi PPR cu armare din bazalt și fibră de carbon și țevi PPR cu inserții din aluminiu.

Angajamentul Supratherm față de calitate este evident în conformitatea lor cu standardele internaționale, inclusiv DIN 8077-78 și EN ISO 15874. Aceștia se mândresc cu abilitatea lor de a produce produse care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, asigurându-se că clienții lor se pot baza pe produsele lor pentru mulți ani de acum înainte.

bottom of page