SUPRATHERM

Cheia succesului a produselor sub SupraTherm Marca pe care le producem si comercializam se află în materialul plastic primeproheat utilizate pentru obținerea productproheat final (Importate din Germania), precum și profesionalismul personalului nostru specializat în acest domeniu.

Deși calitatea produselor si profesionalismul ei, care a fost acumulat cu o experienta de peste timp, SupraTherm-a făcut prezența sa cunoscut pe piața românească la fel cum are la o scară internațională (Italia, Polland, Spain, Greecia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Moldova, Belarus, Lituania, Letonia, Polonia, Azerbaidjan, etc.).

Tevi polipropilen PPR și fitinguri În cazul în care oportunitățile dumneavoastră necesită produsele de mai sus, va asiguram de disponibilitate întreaga noastră.

supratherm-small-logo.png
Supratherm PP-R Teava.jpg

Viziune

PP-R FITINGURI GRI.jpg

Compania a fost născută în anii nouăzeci, după o lungă experiență anterioară a SupraTherm în domeniul sistemelor de apă sanitară. Obiectivul principal la acel moment a fost de a promova și a distribui sisteme alternative de plastic pentru țevi tradiționale galvanizat.

În ultimii ani, compania a crescut organic, dobândind experiență, profesionalism și  încrederea pieții de mii de clienți din România și din străinătate.

După primii pași, SupraTherm a fost  cunoscut pentru calitatea produselor sale și atenția la detalii, precum si pentru  serviciile prompte și ordonate.


 

Misiunea Noastra & Strategie

SupraTherm este unul dintre fabricanții profesioniști specializați în producerea de conducte din plastic pentru alimentarea cu apă și sisteme de irigații din București. Cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu, ne-am câștigat reputația prin clienții noștri din întreaga lume.
 
Produsele noastre principale sunt: țevi și fitinguri PP-R, robineți cu bilă PP-R, robineți de închidere PP-R, țeavă cu inserție de fibră compozită, ţeavă cu inserție de aluminiu, garnituri.

 Prin investițiile pe care și le-a propus, în prezent SupraTherm își continuă activitățile de producție pe 18 mii m2 de spații închise și 45 de mii m2 de spații deschise și pentru viitor, prin noi investiții și noi parteneriate internaționale ce urmează să fie stabilite, Supra Group intenționează să devină o companie foarte puternică care să își desfășoare activitățile în două domenii principale clasificate drept piețe interne și internaționale.

Calitatea produselor este atestată de institute de testare certificate internațional. Certificările noastre sunt: ISO 9001, ISO 14001,  Gost-R, GOST-Ukr, Gost-B.


 

PPR-Racord.jpg