Actualizați laboratoarele noastre.

Noi actualizăm laboratoarele noastre.

Our last generation equipments harmonized with the most advanced European Standards provide the best network infrastructure for control and maintenance that can enssure the maximum performance and superior quality.

Supratherm a avut întotdeauna grijă de calitatea produselor sale, ceea ce face din aceasta o modalitate de lucru pentru producție, servicii și pentru fiecare activitate de companie, cu o atenție tot mai mare ca urmare a clienților și nevoile lor.  De-a lungul anilor, Supratherm a dezvoltat un sistem eficient și de înaltă calitate, aplicat cu severitate și echilibru, încercarea de a îmbunătăți și să devină mereu mai operativ.

Lab_PPR_10

Rata Flow Melt este o măsură a ușurinței de curgere a plastic topit și reprezintă un indice tipic pentru Controlul Calității termoplastice. Inițial numit indicele de curgere prin topire sau indice de topire (de obicei pentru polietilenă, dar aplicat la o varietate de materiale), denumirea zilele noastre standard este topește Mass-Flow Rate sau MFR, care este un flux de masă exprimată (unități SI) în g / 10 min. O cantitate alternativ este debitul de volum și-a exprimat (unități SI) în cm3 / 10 min, numita topește Volum-Flow Rate sau MVR. MVR înmulțit cu densitatea de curgere (adică densitatea materialului în stare topită) dă MFR.

Lab_PPR_02

Testerul Presiunea hidrostatica este utilizat în principal pentru a determina timp până la eșecul de tevi din plastic / fitinguri sub presiune internă constantă conform ISO 1,167, ASTM D 1598. Posturile de testare funcționa pe deplin independent unul de celălalt în conformitate cu cerințele ISO / DIN / ASTM.

Lab_PPR_11

ASTM F1335, ISO 15874, ISO15875, ISO 15876, ISO 15877

Testeri de reciclare termică pentru țevi de plastic este folosit pentru a evalua funcția de apă-conducte calde și reci PP, PE-X, PVC-C, PB, sub o anumită presiune pentru 9000 de cicluri. Un ansamblu de testare de tevi si fitinguri este supusă la ciclism temperatura de trecerea apei sub presiune, folosind apă caldă și rece alternativ pentru un anumit număr de cicluri. Deși fac obiectul unor părți ciclism temperatura ale ansamblului de tevi si fitinguri sunt menținute în condiții de stres tracțiune și / sau tulpină încovoiere prin utilizarea clemelor statice.

În timpul și după încercare ansamblul este monitorizat pentru semne de scurgere.

Lab_PPR_07

Materiale plastice – Metode de determinare a densității materialelor plastice non-celulare

ISO 1183

Lab_PPR_09

Extrem de configurabil stand de testare motorizat pentru tensiune si testarea de compresie aplicare până la 300 lb Standul poate fi controlat de la calculator.

Lab_PPR_05

Rockwell regulate capabile să măsoare complet solzi pe toate metalele şi aliaje, Tester de duritate Rockwell oferă o combinaţie excelentă de economie şi acurateţea dumneavoastră Rockwell duritate măsurători la etajul magazin, în laboratorul nostru de calitate de control departamente.

Acest model reprezintă o soluţie ideală bază duritate, cu o operaţiune de user-friendly pentru obţinerea de rezultate corecte duritate prin linie directă lectură.

Testere Duritate Rockwell au piese turnate de înaltă calitate şi în conformitate cu standardul ASTM E-18.

Lab_PPR_03

Materiale plastice sunt foarte sensibile la schimbările de temperatură. Spre deosebire de metale, polimeri sunt extrem de sensibile la schimbările de temperatură și mulți factori contribuie la afecteze caracteristicile termice ale acestora, care este o proprietate destul de complexă. Proprietățile termice ale materialelor din plastic sunt la fel de importante ca proprietățile mecanice. Selectarea un material plastic adecvat este o mare provocare pentru designeri si selectoare materiale de produse din plastic pentru performanță ridicată temperatură.

Cu alte cuvinte, ei au nevoie pentru a avea o înțelegere profundă a efectului pe termen scurt a temperaturii pe materialul selectat. HDT / VICAT sunt concepute pentru a determina comportamentul materialelor plastice ca o funcție a temperaturii (efectul pe termen scurt).

Lab_PPR_12

Unitățile noastre Tester de congelare sunt configurații sunt utilizate pentru a testa îndoire / durabilitatea curbarea din cauciuc, material plastic, piele sintetica, etc., în conformitate cu temperaturi scăzute mici de -0 ° C sau -40 ° C, în funcție de modelul selectat. Camerele de testare pot fi echipate cu o varietate de încovoiere / îndoire corpuri realizate din oțel inoxidabil. Aceste modele sunt conforme cu ASTM D 1790, și a standardelor ASTM D1593

Lab_PPR_08

Qualitest oferă linia cele mai competitive de testare universal în industrie.

Produsele noastre utilizate in fabricarea si proiectarea standardelor.
Aceste standarde în furnizarea sunt paşii pe care o lume de brand de calitate.