Formare de SupraTherm

tra

Formare de SupraTherm

SupraTherm – lider de piata si furnizor de sisteme de ţevi PP – oferă un program de informatii detaliate pentru aplicatoare şi planificatorii de tehnica de aprovizionare. SupraTherm-serviciu-programul oferă instrucţiuni pe site-ul, prezentări la wholesalers´, precum şi cursuri la şcolile profesionale, şcolile maestru la toate site-urile şi, desigur, urmând instrucţiunile de la ateliere.

Centre de formare

Centre de instruire la sediul quarter din Bucuresti au camere mari şi profesional echipate pentru teoretică, în special pentru formarea practică a aplicării sistemelor SupraTherm PPR aprobate.

Activitatea de formare şi de proiect

Maxim 25 de participanţi vizitaţi companiei şi a vedea standardele sale de înaltă calitate în toate zonele de lucru în timpul turneului prin intermediul companiei. În timp ce instrucţiunile teoretice vizitatori auzi totul despre diverse domenii de aplicare, la presiunile de lucru admis, despre diverse tipuri de instalare. În partea practică cap de seminar introduce o. a. participantului la tehnica de conexiune de „fuziune-sudura”, aranjament dreptul de stabilire şi alunecare puncte şi conexiunea de mai mari dimensiuni teava.

Toate capetele de seminar practic cu experienţă şi au fost de lucru cu sistemele parţial deoarece dezvoltarea acestuia în anul 2000. Astfel încât vă puteţi aştepta la numeroase sfaturi în timpul instruirii. Şi chiar şi pentru sistemul aplicatoare cu mulţi ani de experienţă de formare este valoros.

Un seminar speciale „software” este pentru planificatorii şi care doresc să cunoască avantajele de munca de proiect cu ajutorul software grafic de planificare şi să se efectueze direct de masterat

uygulama