Despre Noi

PPR Racord
Misiunea Noastră & Strategie

SupraTherm este unul dintre fabricanții profesioniști specializați în producerea de conducte din plastic pentru alimentarea cu apă și sisteme de irigații din București. Cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu, ne-am câștigat reputația prin clienții noștri din întreaga lume.

 

Produsele noastre principale sunt: țevi și fitinguri PP-R, robineți cu bilă PP-R, robineți de închidere PP-R, țeavă cu inserție de fibră compozită, ţeavă cu inserție de aluminiu, garnituri.

 

Prin investițiile pe care și le-a propus, în prezent SupraTherm își continuă activitățile de producție pe 18 mii m2 de spații închise și 45 de mii m2 de spații deschise și pentru viitor, prin noi investiții și noi parteneriate internaționale ce urmează să fie stabilite, Supra Group intenționează să devină o companie foarte puternică care să își desfășoare activitățile în două domenii principale clasificate drept piețe interne și internaționale.

 

Calitatea produselor este atestată de institute de testare certificate internațional. Certificările noastre sunt: ISO 9001, ISO 14001,  Gost-R, GOST-Ukr, Gost-B.

Echipa Noastră

International Sales Manager
office@supratherm.com

International Sales Manager

International Sales Manager

Seful De Depozit
warehouse@supratherm.com

Seful De Depozit

Seful De Depozit

Depozitul Sibiu

Daniel Medinsu

Director Vanzari din Sibiu